Miceli Gioacchino - Fügekaktuszlekvár
0 / 5
0 / 5
Hozzávalók: Fügekaktusz-hús, fügekaktusz-lé, nádcukor, szentjánoskenyérmag-liszt, citromsav. Minőségmegőrzés: A termék garantált minőségét két évig megőrzi a gyártástól számítva. Tárolási ajánlások: Kérjük, tárolja a terméket szobahőmérsékleten. Miután kibontotta, helyezze a hűtőszekrénybe, és fogyassza el 3 napon belül, hogy megőrizze a frissességét. A fügekaktuszlekvár egy karakteres ízvilágú, szicíliai napon érett őszi gyümölcsből készül. A fügekaktusz organoleptikus és számtalan gyógyító tulajdonsággal rendelkezik : C-vitaminban és ásványi anyagokban gazdag, beleértve a káliumot és a magnéziumot is. Ezen túlmenően, a fügekaktusz temérdek rostot tartalmaz, melyek segítenek a székrekedés problémájának megelőzésében. Ez a kivételes lekvár tehát nem csak ízletes, hanem tápláló is. A fügekaktusz gazdag C-vitaminban és ásványi anyagokban, így egy finom módja annak, hogy támogassuk egészségünket és élvezzük az egyedi szicíliai ízvilágot. Bátran csempéssze be az étrendjébe, és élvezze az ízletes és egészséges élményt!
Termék ID: | #2842879 |
Hitelesített ökológiai gazdálkodásból: | igen |
Hitelesített vegán termék: | igen |