Miceli Gioacchino - Mandarinlekvár
0 / 5
0 / 5
Összetevők : mandarinhús- és héj, nádcukor, szentjánoskenyér-liszt, citromlé. Gyümölcs 100 g termékben: min. 75%. Ételpárosítás : kemény és lágy sajtokkal egyaránt, vagy szelet kenyérre, kétszersültre, egyéb péksüteményre kenve egy finom reggelihez. Emellett süteményekhez és tortákhoz is kiváló. Szavatossági idő : a gyártási időtől számított 24 hónap. Tárolási javaslat : szobahőmérsékleten, felbontás után tárolja hűtőben és 3-5 napon belül fogyassza el. Ismerd meg a mandarinlekvárunkat, amit a késői Ciaculli mandarin különleges gyümölcséből készítünk! Ezek a mandarinok kizárólag Palermo város közvetlenül napsütötte szomszédságában, egy jól körülhatárolható területen érnek, és ebből eredően rendkívüli és ellenállhatatlan ízeket hoznak létre. A föld és a nap adta zamatosságukat érintetlenül szeretnék megőrizni, ezért az érett mandarint mindössze 24 órán belül dolgozzák fel a gyümölcs héjával együtt. A minőségi alapanyagokból készült lekvárjaink pedig garantáltan finom és különleges ízélményt nyújtanak. A mandarinlekvár tökéletes társa lehet egy reggeli pirítós vagy kenyér mellé, és a kemény és lágy sajtokkal is tökéletesen harmonizál. Emellett bátran használd a sütemények és torták készítéséhez is, hogy még izgalmasabbá tedd a desszerteket. Kóstold meg a Ciaculli mandarinok egyedülálló ízvilágát minden egyes falatban!
Termék ID: | #2842903 |
Hitelesített ökológiai gazdálkodásból: | igen |
Hitelesített vegán termék: | igen |