AnnaPanni - Gluténmentes kenyér lisztkeverék 1 kg

     5 / 5


Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

Gluténmentes kenyérliszt Az AnnaPanni gluténmentes kenyérliszt a hagyományos liszt helyettesítésére szolgál kiváló minőségben. Segítségével könnyedén készíthetünk kenyereket gluténmentes változatban. Az AnnaPanni gluténmentes kenyérliszt összetevőirizsliszt, burgonyakeményítő, burgonyapehely, dextróz, élesztő, növényi rost (psyllium), sűrítőanyag (E464), só, emulgeátor (E491). Az AnnaPanni gluténmentes kenyérlisztről bővebben Az AnnaPanni termékekben nincs glutén, nincs tej, nincs tojás, nincs szója, nincs lupin (csillagfürt) és nincs kukorica sem. Van bennük viszont sok rost. A rostok nagyon fontos részét képezik az egészséges táplálkozásnak, ezzel szemben hazánkban az ajánlott napi 25-35 grammnak általában csupán a felét fogyasztják a felnőttek. A rostok serkentik az emésztést, ezáltal védenek a különféle bélbetegségek kialakulásától és azok következményeitől, mint pl. az érrendszeri betegségek, magas koleszterin-szint. Az indiai útifű gyógynövény (psyllium) maghéja az egyik legjobb természetes rostforrás, hiszen 20%-ka oldódó rost, a többi pedig nem, így a rostokkal szembeni minden elvárást egyben teljesíti: elégtelen rostfogyasztás esetén pótolható vele a szervezet egészséges működéséhez szükséges rostmennyiség, kontrollálható a testsúly, méregteleníthető a szervezet, megszüntethető a székrekedés és a hasmenés, csökkenthető a koleszterinszint. Gluténmentes termékeik fejlesztése során az alábbiakra fókuszálnak:

100% glutén mentesség

100% allergén mentesség

legyen finom, ebben nincs kompromisszum!

legyen gazdag rostban, legyen egészséges, ami finom!

fontos az eltarthatóság, ne morzsálódjon már másnap!

A gluténmentes kenyérliszt átlagos tápértéke (100g termékben): Energia: 1389 kJ Zsír: 0,6 g Telített zsírsavak: 0,3 g Szénhidrát: 74,5 g Cukor: 0,8 g Fehérje: 6,1 g élelmi rost: 4 g Só: 1,3 g Kenyér recept AnnaPanni gluténmentes kenyérliszttel A gluténmentes kenyér hozzávalói: 500 g AnnaPanni kenyérliszt 5 dl meleg víz 2 ek. olaj só A gluténmentes kenyér elkészítése: Keverje össze a hozzávalókat és dagassza a tésztát elektromos keverővel 2-3 percig. Simítsa el a zsiradékkal kikent sütőformában a tésztát és hagyja kelni kb 10-15 percig. 200 fokos sütőben süsse kb. 50 percet, majd a formából kiszedve még kb. 20-25 percet. A recept szerint készítve gusztusos, hagyományos állagú, ízletes kenyeret kapunk, ezek a tulajdonságai másnapra sem változnak. Receptek gluténmentes kenyérliszttel Gluténmentes bagett recept Gluténmentes perec recept Gluténmentes vegán kenyér Anna konyhájából Krumplis pita gluténmentes lisztből RAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST TŰZD KI A RECEPTEKET A PINTEREST TÁBLÁDRA Cikkszám: 20106

Azonosítók
Termék ID: #2708331
Jellemzők
Gluténmentes liszt: Igen
Típus: Lisztkeverék
Tömeg: 1000 gramm
5

Értékelés írása hamarosan...

Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek