Szafi - Free karobos lisztkeverék piskótához és muffinhoz 1 kg

     4 / 5


Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

Szafi Free Karobos muffin és piskóta lisztkeverék 1000g Kakaómentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, maglisztmentes, hozzáadott cukortól mentes (1) , szójamentes, zsírszegény, kukoricamentes, burgonyamentes, rizsmentes, sütőpormentes lisztkeverék alap, hozzáadott zsiradéktól mentes piskótákhoz. A termékeinkhez nem használunk állati eredetű termékeket, ezért szennyeződéstől mentesen garantáltan vegán a Szafi Free termékcsalád. Próbálja ki a többi Szafi Free termékünket is (palacsinta, nokedli, kenyér stb. ) Összetevők: Gluténmentes lisztek (hajdinaliszt, kölesliszt, cirokliszt), tápióka keményítő, karobpor, rost (útifűmaghéjliszt), térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), aroma (kristály vanillin), só Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben energia 1442 kJ /341 kcal zsír: 1,2 g - amelyből telített zsírsavak 0,3 g szénhidrát: 70,3 g - amelyből cukrok 4,5 g rost 8,7 g fehérje 7,7 g só 0,19 g Hozzá adott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Karobpos piskóta/muffin recept (18 cm-es tortához, vagy 12 db gyümölcsös muffinhoz): Hozzával ók:· 250 g Szafi Free Karobos muffin/piskóta lisztkeverék· 170 g langyos víz· 25 g frissen facsart 100%-os citromlé· 70 g Szafi Fitt por eritrit - vagy ennek megfelelő bármilyen porállagú édesítő/cukor· Muffin esetén adjunk hozzá kb. 250 g magozott és kinyomkodott meggyet vagy málnát/epret/cseresznyét/bármilyen bogyós gyümölcsötElkészítés:

· Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, fújjunk ki egy tortaformát diéta szerinti olajjal. · Egy tálba mérjük ki a vizet, majd a citromlevet, ehhez adjuk a por állagú édesítőt/cukrot, és alaposan keverjük el. · Ezután adjuk hozzá a karobos piskóta lisztkeveréket, és kézi habverővel gyors mozdulatokkal keverjük krémesre, majd öntsük a formába a sűrű krémet. · Amennyiben gyümölcsös muffint, vagy gyümölcsös piskóta kockát szeretnénk készíteni, úgy itt adjuk hozzá azokat. · Előmelegített sütőben 180 fokon 25 percig süssük alsó-felső sütési funkción. (muffin esetén a sütési idő kb. 18-20 perc, attól függően, hogy mennyire lédús a gyümölcs)· Rácson hagyjuk kihűlni, majd - piskóta esetén - vágjuk ketté, és töltsük meg a kedvenc tortakrémünkkel, végül tegyük pár órát hűtőbe. Megjegyzések: Amennyiben nem gyümölcsös piskótát, hanem tortalapot készítünk belőle úgy adjunk hozzá 10 g folyékony olajat, vagy ennyivel több vizet, hogy ne legyen száraz a piskóta!Sütés után vízzel, vagy olajsprayvel lefújhatjuk a tetejét, hogy puhább legyen a piskóta, vagy muffin teteje. Aki porcukorral készíti, annak kb. 50 g porcukor is elegendő, mivel az eritrit édesítő ereje gyengébb. A gyümölcsös muffint, vagy piskótát szobahőmérsékleten dobozban, vagy zacskóban tároljuk, úgy sokáig finom puha marad. Hűtőbe csak akkor kell tenni, ha azt a krém külön megkívánja. VIDEÓ A MUFFIN KÉSZÍTÉSRŐL: Mivel a piskóta állagát a tojás adja, ezért a tojásmentes piskóta a hagyományosnál töményebb állagú sütemény. Aki nem tojásérzékeny és nem is Vegán annak a tojásos verziót ajánljuk, amelynek a receptje pontosan ITT TALÁLHATÓ! A lisztkeverékhez tartozó további receptekért (pl. gofri, Sacher torta, keksz, banánkenyér, stb. ) és videókért KATTINTS IDE!

Azonosítók
Termék ID: #2708310
Jellemzők
Gluténmentes liszt: Igen
Típus: Lisztkeverék
Tömeg: 1000 gramm
4

Értékelés írása hamarosan...

Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek