Animonda - Integra Protect Sensitive pure chicken 100 g
0 / 5
0 / 5
Animonda Integra Protect Adult Sensitive Csirke 100g - Termékleírás Az Animonda Integra Protect Adult Sensitive nedves eledel csökkentett összetételű, és csak olyan összetevőket tartalmaz, amelyek alacsony allergén potenciált mutatnak. A repceolaj értékes Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat biztosít, és segít megelőzni az allergiás bőrreakciókat. Egy speciális ásványi anyagkombináció csökkenti a struvit- és oxalát-kalciumkövek kialakulásának kockázatát. Felnőtt, táplálékintoleranciával küzdő macskák számára készült eledel csirke ízesítéssel. Összetétel
Csirke (63%)
Kalcium-karbonát
0,5% repceolaj
Nátrium-klorid
Összetétel-elemzés
Nyersfehérje 10,3 %
Nyerszsír 5,2 %
Nyersrost 0,4 %.
Nyers hamu 1,6 %
Nedvességtartalom 81,5 %.
Linolsav 1,6 %
Taurin 1,35 g/kg
Adalékanyagok kg-onként
D3-vitamin 200 NE
Jód 0,1 mg
Réz 1 mg
Mangán 1,4 mg
Cink 11,4 mg
Adagolás Macska súlya g naponta3 kg. 225 g4 kg300 g5 kg315 g További információk Az emésztési zavarok és az ételintolerancia a macskák gyakori panaszai. Jellemző megnyilvánulásai az emésztési problémák, hányás és hasmenés, de a bőrbetegségek, például viszketés és hajhullás is. A tápláléknak a kutya speciális igényeihez való igazításával és a kutya speciális táplálékra való átállításával ezek a tünetek enyhíthetők. Teljes értékű állateledel érzékeny emésztőrendszerű, emésztési zavarban vagy táplálékallergiában szenvedő macskák számára. Enyhíti az olyan tüneteket, mint a hasmenés, hányás, szőrhullás és viszketés. Csökkentett összetétel: minimalizálja az élelmiszer allergén potenciálját. Egyetlen fehérjeforrásból származó fehérje: minden íz csak egy állati fehérjeforrást tartalmaz. Gluténmentes: könnyen emészthető rizs vagy tápláló burgonya egy állati fehérjeforrással. Répaolaj: az egészséges bőrért és a fényes szőrzetért. A vesekövek megelőzése: a speciális ásványi anyagok megakadályozzák a struvit- és kalcium-oxalátköveket. Cukor, szója és mesterséges adalékanyagoktól mentes.
Termék ID: | #3361376 |
Tömeg: | 0.1 kg |