Dénes-Natura - Vörös lencse 250 g
5 / 5
5 / 5
Az indiai konyha kedvelt alapanyaga, készíthetünk belőle levest, köretet, vagy krémet. Az indiai konyha kedvelt alapanyaga, élettani hatása nem tér el a más színű lencsékétől. A lencse az egyik leggazdagabb növényi fehérje forrásunk. Könnyebben emészthető, mint a bab és a borsó, magas A- és B1- vitamin tartalommal rendelkezik. Egy adag lencse elfogyasztása a szervezet napi folsavigényének 90 %-át fedezi, ezért kismamáknak különösen ajánlják fogyasztását. Összetevők: 100 % vörös lencse Tápanyagértékek 100 g termékre vonatkozóan: Energia: 1441 kJ/ 340 kcal Fehérje: 24,7 g Zsír: 1,1 g Szénhidrát: 22 g Felhasználási javaslat: Főzés után köretként, vagy salátába keverve fogyasztható, vagy leves is készíthető belőle. Átlagos főzési idő: 15 perc, főzés előtt nem szükséges áztatni.
Termék ID: | #2788137 |
Bio mag: | Nem |
Típus: | Lencse |
Tömeg: | 250 g |