Lagris - étkezési lencse 500 g

     0 / 5


Értékesítők Leírás Paraméterek Értékelés

Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

Allergiával kapcsolatos információk

Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat

Szója: Tartalmazhat

Tárolási típus

Típus: Szobahőmérsékletű

C somagolási típus

Típus: Csomag

Szabványosítot t márka

Márka: Lagris

Egység (specifikusan)

Egység (specifikus): Gramm

Méretek

Polcmagasság: 145

Polcszélesség: 90

Polcmélység: 55

Tárolási körülmények Max. hőm °C: 25 Súly Bruttó tömeg: 505 Számszerű méret Számszerű méret: 500 Egység értékesítés

Magassá g: 145

Szélesség: 90

Mélység: 55

Terméknév felosztás

Funkcionális név: Lencse

Variáns: Étkezési

Memó

Podravka - Lagris a. s. , Dolní Lhota 39, 763 23Cseh Köztársaság

Az elkészítés módja:Áztassa be 2 órán keresztül hideg vízbe a válogatott és megmosott lencsét, majd főzze puhára ugyanabban a vízben. Mielőtt teljesen puhára fő, adjon hozzá ízlés szerint sót. Nagyszerű köretként, hideg salátának, főzeléknek vagy levesnek, de gabonával, zöldséggel együtt tálalva is kitűnő.

Csomagolás időpontja (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson. Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson. Tárolás max. 25°C-on, relatív páratartalom max 70%.

Podravka-International Kft. 1143 Budapest, Ilka u. 34. Magyarországwww. vegeta. hu

A lencse az ősi kultúra növénye, amelynek a tömeges termesztése a mai napig tart Indiában, Pakisztánban és Etiópiában. A lencsék különböző színűek és alakúak, ami után kapták a nevüket is.

További termékek:RizsVörösbabSárgaborsóSzó jabab

Recept a Lagris ajánlásával: Tarkalencse leveles tésztaágyon (4 fő részére)Hozzávalók: 300 g lencse, 1 közepes hagyma, 200 g gomba, 150 g sonka, 2 színű paprika, 2-3 paradicsom, csemegeuborka, só, leveles tészta, díszítéshez: joghurt, só, bors, francia mustárElkészítés: Főzze meg a lencsét a csomagoláson található elkészítési javaslat alapján, majd hagyja kihűlni. Pirítsa meg olajon az apróra szelt hagymát, adja hozzá a szintén apróra vágott gombát, sonkát, paprikát, és végül utolsóként a paradicsomot. Az egészet sózza meg, hagyja kihűlni, majd csak ezután adja hozzá a kis méretűre feldarabolt csemegeuborkát. Közben készítsen joghurtos öntetet mustár és bors hozzáadásával, majd utolsó lépésként adja hozzá a kihűlt keverékhez, és tálalja friss leveles tésztaágyon.

Podravka International Kft. 1143 Budapest, Ilka u. 34. Magyarország

Étkezési lencse

1143 Budapest, Ilka u. 34. Magyarország

Származási ország kódja: lásd a csomagoláson

Márka

Lagris

Ki szerelés

500

Egység (szabadon)

g

Webcím

www. vegeta. hu

Cég neve

Podravka-Internatio nal Kft.

Tápanyagok

Energia: 1290 kJ/308 kcal

Zsír: 0,8 g

amelyből telített zsírsavak: 0,1 g

Szénhidrát: 37 g

amelyből cukrok: 0,9 g

Rost: 23 g

Fehérje: 26 g

Só:

Azonosítók
Termék ID: #2788145
0
5
4
3
2
1
A termék értékeléséhez előbb


Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek