Lagris - étkezési lencse 500 g
0 / 5
0 / 5
Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
Szója: Tartalmazhat
Tárolási típus
Típus: Szobahőmérsékletű
C somagolási típus
Típus: Csomag
Szabványosítot t márka
Márka: Lagris
Egység (specifikusan)
Egység (specifikus): Gramm
Méretek
Polcmagasság: 145
Polcszélesség: 90
Polcmélység: 55
Tárolási körülmények Max. hőm °C: 25 Súly Bruttó tömeg: 505 Számszerű méret Számszerű méret: 500 Egység értékesítés
Magassá g: 145
Szélesség: 90
Mélység: 55
Terméknév felosztás
Funkcionális név: Lencse
Variáns: Étkezési
Memó
Podravka - Lagris a. s. , Dolní Lhota 39, 763 23Cseh Köztársaság
Az elkészítés módja:Áztassa be 2 órán keresztül hideg vízbe a válogatott és megmosott lencsét, majd főzze puhára ugyanabban a vízben. Mielőtt teljesen puhára fő, adjon hozzá ízlés szerint sót. Nagyszerű köretként, hideg salátának, főzeléknek vagy levesnek, de gabonával, zöldséggel együtt tálalva is kitűnő.
Csomagolás időpontja (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson. Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson. Tárolás max. 25°C-on, relatív páratartalom max 70%.
Podravka-International Kft. 1143 Budapest, Ilka u. 34. Magyarországwww. vegeta. hu
A lencse az ősi kultúra növénye, amelynek a tömeges termesztése a mai napig tart Indiában, Pakisztánban és Etiópiában. A lencsék különböző színűek és alakúak, ami után kapták a nevüket is.
További termékek:RizsVörösbabSárgaborsóSzó jabab
Recept a Lagris ajánlásával: Tarkalencse leveles tésztaágyon (4 fő részére)Hozzávalók: 300 g lencse, 1 közepes hagyma, 200 g gomba, 150 g sonka, 2 színű paprika, 2-3 paradicsom, csemegeuborka, só, leveles tészta, díszítéshez: joghurt, só, bors, francia mustárElkészítés: Főzze meg a lencsét a csomagoláson található elkészítési javaslat alapján, majd hagyja kihűlni. Pirítsa meg olajon az apróra szelt hagymát, adja hozzá a szintén apróra vágott gombát, sonkát, paprikát, és végül utolsóként a paradicsomot. Az egészet sózza meg, hagyja kihűlni, majd csak ezután adja hozzá a kis méretűre feldarabolt csemegeuborkát. Közben készítsen joghurtos öntetet mustár és bors hozzáadásával, majd utolsó lépésként adja hozzá a kihűlt keverékhez, és tálalja friss leveles tésztaágyon.
Podravka International Kft. 1143 Budapest, Ilka u. 34. Magyarország
Étkezési lencse
1143 Budapest, Ilka u. 34. Magyarország
Származási ország kódja: lásd a csomagoláson
Márka
Lagris
Ki szerelés
500
Egység (szabadon)
g
Webcím
www. vegeta. hu
Cég neve
Podravka-Internatio nal Kft.
Tápanyagok
Energia: 1290 kJ/308 kcal
Zsír: 0,8 g
amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 37 g
amelyből cukrok: 0,9 g
Rost: 23 g
Fehérje: 26 g
Só:
Termék ID: | #2788145 |