Natur Tanya - Natur Tanya® Bavicchi Bio Lepkeszegmag csíráztatáshoz - reformnagyker
0 / 5
0 / 5
MIÉRT CSÍRÁZTASSUNK? A csírákat egyszerűen és praktikusan elő lehet állítani. Néhány nap alatt ehetővé válnak és ott vannak a házban egész éven át. A kifejlett növényhez képest ezek nagyobb koncentrációban és könnyebben felszívódó formában tartalmazzák a tápanyagokat. ; A-, C-, K-vitaminban, valamint foszforban, magnéziumban, vasban és káliumban gazdagok. HOGYAN CSÍRÁZTASSUNK? Áztatási idő: 10 óra. Ellenőrizze, hogy nincsenek-e sérült magok, azokat távolítsa el. Miután lejárt az idő, mossa át őket vízzel és helyezze el őket a csíráztatóba. Ha tálcásat használ, akkor figyeljen, hogy egyenletesen oszlassa el a magokat. Naponta kétszer-háromszor öntözze, amíg meg nem kezdődik a csírázás. A csírákat néhány napig lehet hűtőben tárolni, ahol tovább nőnek. Felhasználási javaslat: Áztatási idő: 12 óra Öblítés: naponta 2-3-szor Csíráztatási idő: 3-5 nap Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1-2 hétig. *Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból Nem tartalmaz mesterséges aromát, tartósítószert, színezéket.
Termék ID: | #2790119 |