Electrolux - KDK911423M
0 / 5
0 / 5
Gyártó: Electrolux Modell: KDK911423M Leírás: A legmodernebb éttermi konyhatechnológia otthon a vákuumozó fiókkal. A Sous Vide funkció használatával vákuumzárt tasakban, a fűszerekkel és ízesítőkkel együtt alacsony hőmérsékleten párolható az étel. Ez a módszer rendkívüli mértékben fokozza az ízeket, és páratlan puhaságot és textúrát garantál. Az étel elkészítését megelőzően akár több nappal korábban betehetőek a speciális zacskóba az alapanyagot és fűszerek, majd levákuumozva a zsákokat - nem kell aggódni, a hűtőben tartva minőségükből semmit sem veszítenek a készre sütésig. A kiváló alapanyag íze és ásványi anyag tartalma megőrizhető a legkorszerűbb sous-vide technológiát használva. Nem szükséges hozzáadni olajokat vagy zsírokat a főzéshez. A vákuumzárt tasakban az alapanyagok biztonsággal tárolhatók hűtőben, akár sok napon át. A vákuumzárt tasakban tárolt alapanyagok akár háromszor hosszabb ideig tárolhatók a hűtőszekrényben. A professzionális technológia garantálja a hosszantartó frissességet. A hosszú pácolás - érlelés különleges ízélményt biztosít. A vákuumzárt tasakban elhelyezett alapanyagot a fűszerek sokkal gyorsabban és mélyebben átitatják, így drasztikusan csökkenthető az előkészítésre fordított idő. A vákuumoló fiók ideális: Élelmiszerek vákuum csomagolása alacsony hőmérsékleten „SousVide történő főzésre Vákuumcsomagolás az élelmiszer tartósítására Pácolásra Alapfunkciók: vákuum, hegesztés, pácolás Kiegészítő funkciók : külső vákuum, újrakondícionálás Vákuum-szint és hegesztési idő beállítás Nettó súly: 35 kg Magasság: 140 mm Szélesség: 540 mm Mélység: 510 mm Beépítési méretek (magasság x szélesség x mélység): 141-143 mm X 560 mm X 550 mm
Termék ID: | #3569733 |