Byodo - Bio grill és fondue mustár (200 ml)
0 / 5
0 / 5
Jellegzetes pikáns ízéet a zöldséges paprikának köszönheti. A fondue mustár sokoldalúan felhasználható salátaszószok további ízesítésére. Recept tipp barbecue pác:2 evőkanál mustár Byodo Grill & Fondue 1 teáskanál barna cukor 5 evőkanál sütéshez Olive, mediterrán 2 gerezd fokhagyma, összezúzva 1 evőkanál paprika Byodo Atlanti tengeri só Bors Tabasco ízlés szerint Keverje össze az összetevőket jól, és keverje addig, míg sima nem lesz a pác. Grillezés előtt kenje be ízlés szerint a húst vagy a zöldséget. Ajánlott a húsok pácolásánál pár órát hagyni, hogy a hús ízletesebb legyen. Zöldségeket közvetlenül a grillezés előtt pácoljuk. Összetevők: Mustár* (víz, mustármag*, ecet, tengeri só, fűszerek*, fűszerek*), paprika*, cukor*, napraforgóolaj*, hagyma*, paradicsom*, fehér borecet*, fokhagyma por* * ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból Ellenőrizte: DE-013Tápérték egy 100 mlEnergia878 kJ / 211 kcalzsír13,4 gEbből telített zsírsavak1,6 gSzénhidrátok16,5 gEbből cukrok15,8 gFehérje4,9 gSó1,75 g Kiszerelés: 200 ml
Termék ID: | #2835792 |