Hulala - cukrászati habalapanyag 200 ml - hogymi
0 / 5
0 / 5
A Hulala glutén- és laktózmentes cukrászati növényi habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk. A tökéletes eredmény érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. Ezután könnyedén habbá verhető kézzel és géppel egyaránt, önmagában illetve 30%-os tejszín hozzáadásával. A már kész hab 8-12 C°- on hűtve is megtartja állagát. Allergének: szója, tej Összetevők: víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj (26%), cukor (11%), stabilizátorok: szorbit (E420), hidroxipropil-cellulóz (E463), tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei (E472e), szójalecitin (E322), zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei (E472b), só, aromák, színezék: béta karotin (E160a)
| Termék ID: | #2793174 |
| ÁFA kulcs: | 27% |
| Gluténmentes: | 1 |
| Gyűjtő mennyiségek: | doboz=24db |
| Kiszerelés: | db (200 ml) |
| Tárhely: | A44-11-3 |
| Tartósítószer-mentes: | 1 |
| Tojásmentes: | 1 |
| Vámtarifaszám: | 21069098 |