Hulala - cukrászati habalapanyag 200 ml - hogymi

     0 / 5


Értékesítők Leírás Paraméterek Értékelés

Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

A Hulala glutén- és laktózmentes cukrászati növényi habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk. A tökéletes eredmény érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. Ezután könnyedén habbá verhető kézzel és géppel egyaránt, önmagában illetve 30%-os tejszín hozzáadásával. A már kész hab 8-12 C°- on hűtve is megtartja állagát. Allergének: szója, tej Összetevők: víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj (26%), cukor (11%), stabilizátorok: szorbit (E420), hidroxipropil-cellulóz (E463), tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei (E472e), szójalecitin (E322), zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei (E472b), só, aromák, színezék: béta karotin (E160a)

Azonosítók
Termék ID: #2793174
Jellemzők
ÁFA kulcs: 27%
Gluténmentes: 1
Gyűjtő mennyiségek: doboz=24db
Kiszerelés: db (200 ml)
Tárhely: A44-11-3
Tartósítószer-mentes: 1
Tojásmentes: 1
Vámtarifaszám: 21069098
0
5
4
3
2
1
A termék értékeléséhez előbb


Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek