Byodo - Bio pudingpor, gluténmentes csokoládés pudingpor 40 g
0 / 5
0 / 5
Elkészítési javaslat: 1. A 0,5 l tejből 6 evk. -lal levenni és azzal a pudingport és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca. 40g) vagy 2 evk. mézet (ca. 50g) jól összekeverni. Legalkalmasabb a közömbös ízű méz. 2. A maradék tejet felforralni. 3. A tejet levenni a tűzről, hozzáadni a kikevert pudding-port majd folyamatos kever-getés mellett mégegyszer felfőzni. 4. A kész puddingot egy hideg vízzel kiöblített tálba vagy formába önteni és hidegre tenni, hogy megkeményedjen. 5. Néhány óra múlva a puddingot boríthatjuk és fogyasztható. Figyelmeztetés: A mézet ne keverje a kész puddingba mert akkor az nem keményedik meg. Összetevők ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból: kukoricakeményítő, zsírszegény kakaópor, tengeri só, természetes aroma. Kiszerelés: 1 db
Termék ID: | #2836094 |