Dr. Oetker - aranygaluska süteménypor 430 g
0 / 5
0 / 5
Allergiával kapcsolatos információk
Tojás: Tartalmazhat
Tej: Tartalmazhat
Búza: Tartalmaz
Tárolási típus
Típus: Szobahőmérsékletű
C somagolási típus
Típus: Doboz
Szabványosított márka
Márka: Dr. Oetker
Egység (specifikusan)
Egység (specifikus): Gramm
Méretek
Polcmagasság: 210
Polcszélesség: 145
Polcmélység: 50
Súly Bruttó tömeg: 505 Számszerű méret Számszerű méret: 430 Egység értékesítés
Magassá g: 210
Szélesség: 145
Mélység: 50
Terméknév felosztás
Funkcionális név: Süteménypor
Variáns: Aranygaluska
Memó
Dr. Oetker Kft. , 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Minőségét megőrzi a zárófedélen jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Dr. Oetker Kft. , 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információkDr. Oetker MesterkonyhaTel. : 06-80-638-537 (OET-KER)www. oetker. hu
Kelesztés nélküli tészta sütőformával
Ínycsiklandó receptek:Dr. Oetker sütnijó!
További hozzávalók: Tésztához:- 75 ml tej- 60 g lágy margarin- 1 db tojás (M-es)Forgatáshoz:- 50 g olvasztott margarin- 100 g őrölt dió- 20 g cukorVanília ízű desszertöntethez: - 500 ml tejAlsó és felső sütés: kb. 180°C (előmelegítve)Légkeveréses sütés: kb. 160°C (előmelegítve)Sütési idő: kb. 23-25 percKérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!Előkészítés: A papírformát az előírásnak megfelelően összehajtjuk. A sütőt előmelegítjük. Tészta elkészítése:A tasak tartalmát egy magas falú keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tejet, a margarint és a tojást. Konyhai robotgéppel (dagasztó spirál) kezdetben alacsony, majd kb. 3 percig a legmagasabb fokozaton sima állagú tésztává dolgozzuk. A nyers tészta fogyasztásra nem alkalmas, alapos hőkezelés szükséges!Formázás:A tésztát a lisztezett felületen rúd alakúra formázzuk, majd a tésztakártyával 12 részre osztjuk. A tésztadarabokból golyókat készítünk. Az őrölt diót és a cukrot összekeverjük. A golyókat egyesével az olvasztott margarinba mártjuk, majd a diós keverékbe hemperegtetjük. A papírformában egyenletesen elosztjuk a golyókat. Amennyiben marad, a tetejére csorgatjuk a margarint és végül megszórjuk a cukros dióval. Sütés:A sütőformát a külső középső részében lévő rácsra tesszük, és a süteményt megsütjük. Vaníliaízű desszertöntet:Az 500 ml tejet egy főzőedénybe öntjük, majd egy kézi habverővel hozzákeverjük a desszertöntetport. Folytonos keverés közben az egészet felforraljuk. Tálalás előtt a kész desszertöntetet alaposan átkeverjük. Tálalás:Az elkészített desszertöntetet az aranygaluska mellé tálaljuk.
Dr. Oetker Kft. , 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Süteményport aranygaluska készítéshez
9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
A termékből 575 ml tej (1,5% zsírtartalmú), 110 g margarin (72% zsírtartalmú), 1 tojás (M-es), 100 g dió és 20 g cukor hozzáadásával 12 db készíthető. Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/ 2000 kcal).
Márka
Dr. Oetker
Doboz tartalma
Süteménypor 360 g
Vaníliaízű desszertöntet 70 g
Papír sütőforma 1 db
Kiszerelés
430
Egység (szabadon)
g
Összetevők
Búza liszt
Cukor
Kukoricakem nyítő
Térfogatnövelő szerek (glükono-delta-lakton, nátrium-karbonátok)
Aroma
Savanyúságot szabályozó anyag (kálcium-foszfátok)
Színezék (karotinok)
Étkezési só
Telefonos elérhetőség
Tel. : 06-80-638-537 (OET-KER)
Webcím
www. oetker. hu
Cég neve
Dr. Oetker Kft.
Tápanyagok
Energia:: 1151 kJ
Zsír:: 13 g
- amelyből telített zsírsavak:: 4,2 g
Szénhidrát:: 32 g
- amelyből cukrok:: 13 g
Rost:: 1,0 g
Fehérje:: 5,9 g
Só:: 0,44 g
Számított tápanyagértékek
Energ ia (kJ): 0.0
Energia (kcal): 0.0
Zsír (g): 0.0
ebből telített zsírsavak (g): 0.0
Szénhidrát (g): 0.0
ebből cukor (g): 0.0
Élelmi rost (g): 0.0
Fehérje (g): 0.0
Só (g): 0.0
Termék ID: | #2836004 |