Dr. Oetker - Somlói galuska süteménypor 215 g

     0 / 5


Értékesítők Leírás Paraméterek Értékelés

Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

Allergiával kapcsolatos információk

Tojás: Tartalmazhat

Tej: Tartalmaz

Diófélék: Tartalmazhat

Búza: Tartalmaz

Tárolási típus

Típus: Szobahőmérsékletű

C somagolási típus

Típus: Doboz

Szabványosított márka

Márka: Dr. Oetker

Egység (specifikusan)

Egység (specifikus): Gramm

Méretek

Polcmagasság: 210

Polcszélesség: 145

Polcmélység: 50

Súly Bruttó tömeg: 300 Számszerű méret Számszerű méret: 215 Egység értékesítés

Magassá g: 210

Szélesség: 145

Mélység: 50

Terméknév felosztás

Funkcionális név: Süteménypor

Variáns: Somlói galuska

Memó

Dr. Oetker Kft. , 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.

Minőségét megőrzi a zárófedélen jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó.

Dr. Oetker Kft. , 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információkDr. Oetker MesterkonyhaTel. : 06-80-638-537 (OET-KER)www. oetker. hu

Ínycsiklandó receptek:Dr. Oetker sütnijó!

További hozzávalók:Tésztához:- 1 db tojás (M-es)- 25 ml vízCsokoládés krémpudingporhoz: - 400 ml hideg tejTejszínízű habporhoz: - 100 ml hideg tejAlsó és felső sütés: kb. 180°C (előmelegítve)Légkeveréses sütés: kb. 160°C (előmelegítve)Sütési idő: kb. 12-15 percKérjük vegye figyelembe a saját sütője tulajdonságait!Előkészítés:A papírformát az előírásnak megfelelően összehajtjuk. A sütőt előmelegítjük. Tészta elkészítése:A tasak tartalmát egy magas falú keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást és a vizet. Konyhai robotgéppel (habverő) kezdetben alacsony, majd kb. 3 percig a legmagasabb fokozaton sima állagú tésztává dolgozzuk. A tésztát a papír sütőformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk, majd a sütő közepében elhelyezett rácsra tesszük, és a süteményt megsütjük. A nyers tészta fogyasztásra nem alkalmas, alapos hőkezelés szükséges!Sütés után a sütőformát tegyük egy süteményrácsra és hagyjuk hűlni a tésztát. Miután teljes kihűlt, egy kés segítségével körbevágjuk a süteményt, majd tetszőleges darabokra vágjuk. A darabok eltávolításához egy kés segítségével lazítsuk fel a sütemény alját. Tejszínízű hab:A kimért tejet egy magas falú keverőtálba öntjük, majd hozzáadjuk a habport. Konyhai robotgéppel (habverő) kezdetben alacsony, majd a legmagasabb fokozaton további kb. 3 perc alatt kemény habbá verjük. Csokoládés krémpuding:A tejet egy magas falú keverőtálba öntjük, majd hozzáadjuk a krémport. Kézi habverővel kb. 2 perc alatt csomómentesre keverjük. Somlói galuska összeállítása:A krémpudingot, a süteménydarabokat és a hab kb. felét 4 desszertes pohárban felváltva, rétegezve elosztjuk, végül a tetejét a maradék habbal díszítjük. Az elkészített somlói galuskát tálalásig a hűtőszekrényben tároljuk. Tipp:Tetszés szerint elkészíthetjük 50 g őrölt dióval és 30 g rumba áztatott mazsolával, amelyeket a rétegek közé szórhatunk.

Dr. Oetker Kft. , 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.

Süteménypor Somlói galuska készítéshez

9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információkDr. Oetker Mesterkonyha

A termékből 500 ml tej (1,5% zsírtartalmú), 1 tojás (M-es) és 25 ml víz hozzáadásával 4 adag készíthető. Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).

Márka

Dr. Oetker

Doboz tartalma

100 g Süteménypor

85 g Csokoládés krémpudingpor

30 g Tejszínízű habpor

1 db papír sütőforma

Kiszerelés

215

Eg ység (szabadon)

g

Összetevők

Cukor

Búzaliszt

Búzakemény ítő

Módosított keményítő

Glükózszirup

Zsírszegény kakaópor

Emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsavészterei - (zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, nátrium-foszfátok)

Pálmaolaj

1,1% csokoládépor (cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, természetes aroma)

Térfogatnövelő szerek (difoszfátok, nátrium- karbonátok)

Stabilizátor (difoszfátok)

Sovány tejpor

Tejfehérje (tejcukrot tartalmaz)

Aroma (tejet tartalmaz)

Természetes aromák

Telefonos elérhetőség

Tel. : 06-80-638-537 (OET-KER)

Webcím

www. oetker. hu

Cég neve

Dr. Oetker Kft.

Tápanyagok

Energia:: 632 kJ

Zsír:: 3,4 g

amelyből telített zsírsavak:: 2,3 g

Szénhidrát:: 26 g

amelyből cukrok:: 15 g

Fehérje:: 3,7 g

Só:: 0,50 g

Számított tápanyagértékek

Energ ia (kJ): 0.0

Energia (kcal): 0.0

Zsír (g): 0.0

ebből telített zsírsavak (g): 0.0

Szénhidrát (g): 0.0

ebből cukor (g): 0.0

Fehérje (g): 0.0

Só (g): 0.0

Azonosítók
Termék ID: #2836126
0
5
4
3
2
1
A termék értékeléséhez előbb


Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek