Szilas Pudingpor Vanília 40g (1006455)

     0 / 5


Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

Összetevők: Kukoricakeményítő, Konyhasó, Aromák, Színezékek (riboflavin és karotin). Allergia: Búzalisztet is felhasználó üzemben készült. Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó! Receptek: Pudingkészítés (4 személyre) Hozzávalók: 1 tasak pudingpor 5 dl tej 3 - 5 evőkanál cukor Elkészítés: Kevés hideg tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük, majd a maradék hideg tejet hozzáöntve, folyamatos keverés közben felforraljuk. Az így elkészített pudingot hideg vízzel kiöblített poharakba vagy tálkákba öntjük. Miután kihűlt tejszínhabbal, gyümölccsel, csokoládé reszelékkel tálaljuk. Krémkészítés (4 személyre) Hozzávalók: 1 tasak pudingpor 6 dl tej 3 - 5 evőkanál cukor 1 db tojás Elkészítés: A pudingport, cukrot és a tojássárgáját kevés hideg tejjel csomómentesre keverjük. A maradék tejet felforraljuk és a tűzről levéve, a keveréket hozzáöntjük, majd állandó keverés mellett ismét felforraljuk. A felvert tojásfehérjét a forró krémhez keverjük. A poharakba töltött krémet lehűtve, díszítve tálaljuk. Összetevők: Kukoricakeményítő, Konyhasó, Aromák, Színezékek (riboflavin és karotin). Allergia: Búzalisztet is felhasználó üzemben készült. Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó! Receptek: Pudingkészítés (4 személyre) Hozzávalók: 1 tasak pudingpor 5 dl tej 3 - 5 evőkanál cukor Elkészítés: Kevés hideg tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük, majd a maradék hideg tejet hozzáöntve, folyamatos keverés közben felforraljuk. Az így elkészített pudingot hideg vízzel kiöblített poharakba vagy tálkákba öntjük. Miután kihűlt tejszínhabbal, gyümölccsel, csokoládé reszelékkel tálaljuk. Krémkészítés (4 személyre) Hozzávalók: 1 tasak pudingpor 6 dl tej 3 - 5 evőkanál cukor 1 db tojás Elkészítés: A pudingport, cukrot és a tojássárgáját kevés hideg tejjel csomómentesre keverjük. A maradék tejet felforraljuk és a tűzről levéve, a keveréket hozzáöntjük, majd állandó keverés mellett ismét felforraljuk. A felvert tojásfehérjét a forró krémhez keverjük. A poharakba töltött krémet lehűtve, díszítve tálaljuk.

Azonosítók
Termék ID: #2836115
0

Értékelés írása hamarosan...

Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek