Cefre miniLABOR : cukor+pH+alkohol mérő + könyv!
0 / 5
0 / 5
AKAR JÓ MINŐSÉGŰ PÁLINKÁT KÉSZÍTENI? CSINÁLJA PROFI MÓDON ! Nem válhat profivá, ha nincs profi felszerelése! MOST AKCIÓSAN MEGVÁSÁROLHAT egy csomagban 3 műszert+ a tudást a Főzz Pálinkát Egyszerüen könyvel:
Cefre cukortartalom mérő refraktométert
Kertészeti pH-mérőt - AD12 kalibráló folyadékokkal ( 2x50 ml pH pufferek+ 20ml tároló oldat)
Alkohol refraktométert a pálinka szeszfokának a gyors mérésére.
Főzz Pálinkát Egyszerüen
A jó minőségű cefre ( NA és kitűnő PÁLINKA!) elkészítéséhez legalább 3 dolog kell: jó minőségű alapanyag , cukortartalom pontos beállítása ( mérni kell!) és a pH 2,8 és 3,2 értékek közzé való beállítása.
Termék ID: | #5594166 |