Salente - SuChef
0 / 5
0 / 5
Lassú főzési módszer SOUS VIDE A Salente SuChef Sous Vide főző a Michelin-csillagos éttermek profi séfjeinek egyik legfejlettebb főzési módszerét hozza el a konyhába - az összetevők lassú főzését vízfürdőben, állandó alacsony hőmérsékleten. Ennek a módszernek köszönhetően az összetevők veszítenek súlyukból, és megőrzik lédússágukat, textúrájukat, fontos vitaminjaikat, ásványi anyagokat, tápanyagokat és tápértéküket. A hagyományos elkészítési módokhoz képest a hagyományos elkészítési módokhoz képest jellegzetesebb és jobb ízt, aromát és színt is megőriz. Nagyon fontos előnye, hogy az étel nem éghet meg, nem főzhető túl, és egészséges, zsírok és olajok nélkül elkészíthető. Egyszerűbb már nem is lehetne Az egyszerűségben rejlik a szépség. A Salente SuChef Sous Vide főző meggyőzi Önt arról, hogy még a hosszú ételkészítési idő is rövidebb lehet, mint gondolná. Egyszerűen válassza ki a hőmérséklet és az idő megfelelő kombinációját az előre beállított receptek közül, vagy tekerje ki a
Termék ID: | #3515252 |