Steba - Sous-Vide SV 100 PROFESSIONAL (05.10.00)
0 / 5
0 / 5
Steba SV100 Sous-Vide A STEBA Sous-Vide főzőbe az ételeket vákuumcsomagoltan kell behelyezni, amit könnyedén megoldhat a STEBA vákuumfóliázó vagy fóliahegesztő gépeivel. A sous-vide-álás egy forradalmian új konyhatechnológiai eljárás, mely egyre elterjedtebb a vendéglátóiparban, néhol a háztartásokban. A STEBA mind a szakma, mind a háziasszonyok igényeit kielégítve hozta létre sous-vide főzőit, melyek közül az SV100 Sous-Vide professional ipari méretének és használhatóságával a sztárséfeknek készült! A sous-vide-álás lényege az élelmiszerek kíméletes hőkezelése, azaz a sous-vide főzőben alacsony, de állandó hőmérsékleten, hosszú ideig készül el az étel. A sous-vide-áláskor az ételek fűszerezésével óvatosan kell bánni, mert az így készült finomságok íze jóval erőteljesebb, mint ahogy a hagyományos elkészítés során megszoktuk. A sous-vide főző az ételek ízét kiemeli, felerősíti! Nem csak ízletesebb vagy látványosabb étel kerül sous-vide eljárással az asztalra, de az élelmiszerek ásványanyag- és vitamintartalmukat is jóval nagyobb mértékben őrzik meg a hagyományos eljáráshoz képest. Amennyiben Önnek fontos, hogy vendégei ne csak látványos, de egészséges ételeket fogyasszanak, nyűgözze le őket a STEBA Sous-Vide főzőben készült mesterművekkel! Az SV100 Sous-Vide főzőjének köszönhetően nem kell aggódnia az idő miatt, biztosan nem fog úszni a konyha egy-egy rendezvény miatt. A nagy társaságok rendeléseit is könnyedén teljesítheti egy időben, az Ön konyhájában nem kell egymásra várniuk a vendégeknek!A sous-vide főzőben készült ételek eltarthatósága az eljárással nagymértékben növekszik, így akár előre is főzhet! A STEBA SV100 Sous-Vide főző pontosan beállítható hő-szabályozóval rendelkezik. A sous-vide főző LCD kijelzőjén látható a kívánt és az aktuális hőmérséklet is, melyet 0,1°C eltéréssel képes megtartani az eljárás során. A STEBA SV100 Sous-Vide főző könnyen mobilizálható, így Ön szükség szerint bármikor, bárhol könnyedén használhatja minden min. 15 cm mélységű edényben, melybe mintegy merülőforralóként állítsa be a sous-vide főzőt. Steba SV100 főző tulajdonságok:
Profi Sous Vide- 0,1C pontosság
Vízkeringetővel
Hordozható
Digitális szabályzás
Steba SV 100 Professional Sous Vide Főzőkészülék
Remek minőségű, professzionális Sous Vide főzőkészülék
Beépített 7,5 liter/perc kapacitású keringető szivattyú
Bármilyen szuvidolásra használható tállal, medencével, káddal használható, mely legalább 15 cm mély
Adatai, jellemzői:
Teljesítmény:1500W
Feszültség: 230V
Vízkeringetés: 7,5 liter/perc
Főzési hőmérséklet: 5–99C-ig 0,1C fokos lépésekben
Beállítható idő: 5 perctől – 99 óráig 1 perces lépésekben
Tömeg: 2kg
Méret: 32 × 14,5 × 13 cm
KÉRJÜK MEGRENDELÉSKOR ÍRJA A MEGJEGYZÉSBE A SZÜKSÉGES MÉRETET, SZÍNT, VAGY VÁLASZTÉKOT !
Termék ID: | #3515284 |