WMF - LONO Sous-Vide Pro (04.1536.0011)

     0 / 5


Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

Főbb jellemzők Kedvező árú ajánlatot keres? Nézze megexkluzív termékcsomagunkat, amely nemcsak ezt az elektromos edényt tartalmazza! A sous-vide, vagyis vákuumban történő főzés az utóbbi évek egyik legnagyobb gasztronómiai szenzációja lett. A légmentesen lezárt műanyag tasakban alacsony hőmérsékletű vízfürdőben elkészített hús és zöldség megőrzi lédússágát és természetes ízét. Mostantól otthon is élvezheted a professzionális séfek módszerével készült finomságokat a német WMF márka sous-vide főzőedényével! A Lono 04.1536. 0011 főzőedény állítható hőmérsékletével és időzítőjével akár 72 órán át is pontos hőmérsékleten főzheted az ételeket. A hőmérséklet pontossága kulcsfontosságú a sous-vide modern technológiai elkészítéséhez. Ezért az edény LCD kijelzővel van ellátva, amelyen egyszerűen beállítható a 35 és 90 °C közötti hőmérséklet . Az edényben kétféleképpen főzhetsz – sous-vide vagy klasszikus módszerrel a 3 literes rozsdamentes belső edényben. Tudtad, hogy... A sous-vide módszerrel elkészített zöldségek és gyümölcsök 20%-kal több vitamint és 40%-kal több ásványi anyagot tartalmaznak, mint a hagyományos főzéssel készültek? Legfontosabb paraméterek Professzionális elektromos főzőedény sous-vide ételek elkészítéséhez Egyenletes melegítés precízen hőmérsékletszabályozott vízfürdőben Két funkció: sous-vide főzés zacskókban + lassú főzés az edényben Csiszolt rozsdamentes acél Cromargan® 18/10 Korrózióálló és higiénikus anyag hosszú élettartammal LCD kijelző intuitív vezérléssel Állítható hőmérséklet (35 °C-tól 90 °C-ig) A víz állandó hőmérsékletének fenntartása keringető szivattyúval Lassú főzés időzítője akár 72 óráig Akár négy tasak felakasztására alkalmas kialakítás 6 literes víztartály 3 literes belső edény Könnyű kezelhetőség fogantyúkkal Tipp: Kínálatunkban megtalálható a Lono sorozatú vákuumozó és sous-vide zacskók is. A sous-vide kifejezés franciából származik, és vákuumban jelent. Ez egy olyan főzési módszer, amely során az ételeket légmentesen lezárt műanyag tasakban, szabályozott hőmérsékletű vízfürdőben készítik el. Az így vákuumozott különféle ételek (például hús, hal, zöldség vagy gyümölcs) különböző időtartamig – néha akár 72 órán át – pošírozódnak pontosan kiszámított, a forráspont alatti hőmérsékleten. Az ilyen elkészítés célja az ételek természetes ízének, nedvességtartalmának és textúrájának megőrzése. Például a húst az edényben leggyakrabban 55–60 °C közötti hőmérsékleten készítik el.

Azonosítók
Termék ID: #3515256
0

Értékelés írása hamarosan...

Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek