BiOrganik - BIO tamari (szójaszósz) 250 ml
0 / 5
0 / 5
Bio tamari szósz, a japán konyha gluténmentes ételízesítője. Természetes módon fermetált. A japán "tamari" szó a "tamaru" szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítésre használják) előállítása során. A fő különbség a tamari és a shoyu között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát. A tamari kiváló só helyettesítő és ételízesítő. Ma, modern technológiákkal a következőképpen készül: a szójababot hőkezelik, összetörik, elkeverik, majd só és víz hozzáadása mellett fermentációs kultúrákkal oltják be. A tartályokban 6 hónapig érlelődik a készítmény, mielőtt lefejnék, pasztörizálnák és kiszerelnék. Felhasználása: ide
Termék ID: | #2836614 |
- amelyből cukor:: | 0,7 g |
- amelyből telített zsírsavak:: | 0 g |
Allergének: | Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Vegán, Tojásmentes, Vegetáriánus, Búzamentes, Élesztőmentes, |
Beszállító: | Biorganik Online Kft. |
Energiaérték:: | 301 kJ / 72 Kcal |
Fehérje:: | 9,7 g |
Gyűjtő: | 25 db/gyűjtő |
nutritionFacts: | Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 301 kJ / 72 Kcal Zsír: 0 g - amelyből telített zsírsavak |
servingUnit: | ml |
Só:: | 15,5 g |
Szénhidrát:: | 8 g |
Zsír:: | 0 g |