Buenas | Kis Garnélarák sós Paszta | 340g

     0 / 5


Értékesítők Leírás Paraméterek Értékelés

Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

Kisméretű garnélarák sóval történő erjesztésével állítják elő, így gazdag és intenzív ízű pasztát kapnak. Ezt az adalékanyagot széles körben használják a filippínó konyhában az ételek ízének fokozására és a garnélarák jellegzetes umami ízének biztosítására. Felhasználás: Sokoldalú alapanyag a filippínó konyhában. Használja így: Párolt garnéla: Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, és addig sütjük a rákpépet, amíg illatos lesz és enyhén karamellizálódik. Ez a párolt garnélapaszta használható mártogatós szószként, vagy olyan ételekhez adható, mint a Kare-Kare vagy a Pinakbet. Mártogatós Szósz: Keverje össze a garnélarák pasztát calamansi- vagy lime-lével, chilivel és cukorral, hogy csípős és fűszeres mártogatós szószt készítsen. Remek kiegészítője a grillezett húsoknak és zöldségeknek. Hozzávalók az ételekhez: Adja hozzá a Buenas sózott garnélarák pasztát fűszerként olyan ételekhez, mint a Sinigang (savanyú leves), a Bicol Express (fűszeres kókuszpörkölt) vagy a Laing (egy tányér tarolevél kókusztejben). Mélyebb ízt ad hozzá, ami elengedhetetlen ezekhez a receptekhez. Összetevők: garnélarák (80%), só (20%).

Azonosítók
Termék ID: #2838827
0
5
4
3
2
1
A termék értékeléséhez előbb


Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek