Miceli Gioacchino - Aszalt paradicsomkrém
0 / 5
0 / 5
Összetevők : aszalt paradicsom, extra szűz olívaolaj, kapribogyó, só. Ételpárosítás : ízletes, enyhén csípős és édes utóízzel is rendelkező kenhető krém. Kiváló előételekhez, kétszersültekre, vagy sima kenyérre kenve, friss sajtokhoz, ugyanakkor tésztaételekhez feltétként is mennyei. Szavatossági idő : a gyártási időtől számított 24 hónap. Tárolási javaslat : szobahőmérsékleten, felbontás után tárolja hűtőben és három napon belül fogyassza el. Merülj el a dél-olaszországi ízekben a rusztikus aszalt paradicsomkrémmel! A paradicsomot gondosan kettévágják, majd fatáblákra helyezve megsózzák. Ezután a szicíliai napfényre teszik, ahol lassan kiszárad, majd sötétben kosarakban tárolják. Az érett paradicsomot később blansírozzák, hogy eltávolítsák a felesleges sót, majd krémesre aprítják és gazdagítják extra szűz olívaolajjal. Ebben a paradicsomkrémben a hagyomány és a kreativitás találkozik. Az elkészítési folyamat része a dél-olasz kulináris örökségnek, így minden falatban a napfény és a tengerparti szellők érződnek. Kóstold meg a rusztikus ízeket egyesítő, izgalmas paradicsomkrémet, és engedd, hogy dél-Olaszország ízvilága elkényeztessen. Egy szem paradicsom többet mond ezer szónál. Fedezd fel a rusztikus aszalt paradicsomkrém ezer ízét és történetét minden falatban, és tedd még gazdagabbá a konyhádat ezzel a különleges, tradicionális alapokon nyugvó termékkel!
Termék ID: | #2836900 |
Hitelesített ökológiai gazdálkodásból: | igen |
Hitelesített vegán termék: | igen |