Miceli Gioacchino - Szicíliai Paradicsomszósz 560 ml
0 / 5
0 / 5
Mennyiség: 560 ml Hozzávalók: Paradicsom, cukor, só. Felhasználási javaslat: Ez az alapanyag ideális számos étel elkészítéséhez, például a mediterrán konyha ízvilágát megtestesítő egyszerű paradicsomos tésztához. Szavatossági idő: A gyártástól számított 24 hónapig eltartható. Tárolási ajánlások: Szobahőmérsékleten tartsa, de miután kinyitotta, tárolja a hűtőszekrényben, és fogyassza el három napon belül. A szicíliai paradicsomszósz elkészítéséhez két különböző helyi paradicsomfajtát használnak. A szósz alapját a hosszúkás San Marzano paradicsom helyi ökotípusa adja, valamint az édes, apró Datterino paradicsom. Az elkészítés során minimális mennyiségű extra szűz olívaolajjal, hagymával, cukorral és sóval adják hozzá az ízt. Használati javaslat: A szószt alacsony lángon főzik egy fazékban, és ízlés szerint hozzáadják a hagymát, cukrot és sót. Időnként megkeverik, majd összekeverik a főtt, meleg tésztával.
Termék ID: | #2836535 |
Hitelesített BIO termék: | igen |
Hitelesített ökológiai gazdálkodásból: | igen |
Hitelesített vegán termék: | igen |