Kitchen Craft - Sajtsütő edény Gourmet Cheese Blue
0 / 5
0 / 5
Olvasztott camambert Recept 4 főre 1. Melegítsük fel a sütőt 180 fokra. 2. A camambert sajtot helyezzük be az edénybe, szurkáljuk meg villával. A nyílásokba tüzdeljünk friss rozmaring vagy kakukkfű ágacskákat. 3. Locsoljuk meg a camambert finom száraz fehér borral és ízlés szerint szórjuk meg frissen őrölt borssal. 4. Lefedjük és addig sütjük, amíg a sajt nem lesz folyékony (kb. 10-15 percig) 5. Azonnal fogyasszuk! Friss bagett illik hozzá! 6. Stílusosan a Gourmet Cheese tányérjaival és sajtkéseivel tálalva az igazi. Mire ügyeljünk a sütő- és főzőedények használatánál, ha azok kerámiából készültek? Fontos, hogy kerüljük a hirtelen fellépő hőingadozást: célszerű az edényt a sütővel együtt felmelegíteni. Bármilyen sütőben használható (gáz, villany, mikrohullámú, légkeveréses). Nyílt láng használata TILOS! Ha a sütés közben folyadékpótlására van szükség, az mindig legyen langyos. Ha a kész ételt kivesszük a sütőből, akkor ne tegyük hűlni hideg felületre, mert az edény elrepedhet!
Termék ID: | #5727954 |