Caleido - Glicin por 250 g
5 / 5
5 / 5
Glicin, nem csak édesítésre! A glicin egy aminosav, amely segít a szövetek és a hormonok fenntartásához szükséges fehérjék felépítésében A glicin név a görög ÉDES szóból származik. A szervezetnek szüksége van a glicinre olyan fontos vegyületek előállításához, mint a glutation, a kreatin és a kollagén. Ennek a fontos tápanyagnak a bevitelét növelheti, ha italokhoz és ételekhez porított kiegészítő formában adja, vagy ha kollagénnel egészíti ki.
A glicin 9 legfontosabb előnye és felhasználása
Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Zsírmentes; Telített zsírtól mentes; Cukormentes; Fehérjében gazdag; Nátriummentes/Sómentes Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás Egy adag = 3-5 g 1 adag naponta Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárvaÖsszetevők 100% glicin por Összetevők táblázata Egységenként 100 gEnergia 791 kJ/189 kcalZsír 0 g- amelyben telített zsírsav 0 gSzénhidrát 0 g- amelyben cukor 0 gRost 0 gFehérje (protein) 76 gSó 0 gÁtlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk. Figyelmeztetések
Tárolás Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó.
Adagolás Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Minőségi Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Fontos egészségügyi figyelmeztetések A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!
Termék ID: | #2797569 |
Tömeg: | 250 g |