Natur Tanya - Fermentált Fekete fokhagyma kapszula 800 mg 30 db
4 / 5
4 / 5
A Natur Tanya Fermentált fekete fokhagyma kapszula vegán és gluténmentes termék, a szív- és érrendszer, valamint az immunrendszer támogatására.
minden egyes kapszula 800 mg, standardizált fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, , növényi kapszulatok töltve
szagtalan, kellemetlen utóíz nélkül
A szív és az immunrendszer normál működéséért a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért
Vegán és gluténmentes termék
Mesterséges tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül kkészült
Egyedülálló, növényi kapszulába zárt formula
Magas, 800 mg hatóanyag tartalom, ami 12000 mg porított fokhagyma őrleménynek felel meg
Mitől fekete? A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete fokhagymát a friss fokhagymából állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehéres színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül. A nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan nem-enzimatikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb körben jelennek meg. Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma porított őrleményét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk. A fermentált fekete fokhagyma élettani hatásai A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete fokhagymában található meg jelentős mennyiségben. Kiknek ajánljuk?
rendszere sen dohányzó személyeknek
cukorbetegeknek
azoknak, akik nem szeretik a nyers fokhagyma ízét
azoknak, akik vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal szeretnék kiegészíteni étrendjüket
azoknak, akik támogatni szeretnék a szívük és az immunrendszerük egészségét
azoknak, akik ügyelnek a megfelelő koleszterinszintükre
Tipp: Nem csak kapszulaként fogyasztható. A kapszula szétnyitásával annak tartalma belekeverhető húsok pácába, füszerkeverékekhez vagy salátához is. MIÉRT JÓ, HOGY A FERMENTÁLT FEKETE FOKHAGYMÁT NÖVÉNYI KAPSZULATOKBA ZÁRTUK? Hatóanyag a napi adagban 1 kapszulában 2 kapszulában Fermentál t fekete fokhagyma kivonat amelyből standardizált S-allil-cisztein400 mg400 mcg800 mg800 mcg Összetevők: fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L. ) gumó kivonat- standardizált S-allil-cisztein tartalommal, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz). *2 növényi kapszulában Adagolási javaslat: Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve. Figyelem!
A termék 3 éves kortól alkalmazható.
A termék vérhígítók melletti használatával kapcsolatban konzultájon kezelőorvosával
A termék alkalmazható cukorbetegség esetén.
A termék alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában.
Termék ID: | #2794369 |
Kiszerelés: | 30 db |