Sanct Bernhard - Laktáz-Enzim kapszula 100 db
0 / 5
0 / 5
Reggel 10-ig leadott rendelés még aznap átvehető. Ingyenes átadás 1 munkanap alatt személyes átadási pontunkon. A tejfogyasztás különböző emésztési zavarokat okozhat, ha hiányzik ez a laktóz bontó enzim vagy, ha ennek a termelődése nem megfelelően működik (pl. : csökkentve). Ilyenkor fellépő tünetek a puffadás, görcsös hasi fájdalom, hasmenés, émelygés vagy a rossz közérzet. A laktóz lebontatlanul tovább jut a vékonybélből a vastagbélbe, ahol a vastagbél baktériumai rövid szénláncú zsírsavakká és gázokká bontják le. Tehát a laktózérzékenység a laktáz (mint enzim) teljes vagy részleges hiánya a szervezetben. A laktáz egy hagyományos enzim, mely a legtöbb emberben a vékonybél nyálkahártyasejtjeiben megtalálható. A laktóz, vagy más néven a tejcukor megemésztéséhez elengedhetetlen. Az emésztés első fázisát végzi: a laktóz elbontását szőlőcukorra és galaktózra. A tejfogyasztás különböző emésztési zavarokat okozhat, ha hiányzik ez laktóz bontó enzim vagy, ha ennek a termelődése nem megfelelően működik (pl. : csökkentve). A laktáz enzim kapszula hatóanyaga túljutva a gyomor savas közegén, a vékonybélben képes hatásosan pótolni a vékonybél laktáz-termelését. A laktáz enzimet étkezés előtt pótolva (elfogyasztva), a tejcukor tartalmú ételek fogyaszthatók. 1 Sanct Bernhard® Laktáz Enzim kapszula 6000 FCCU laktáz enzimet tartalmaz. Összetevők:Magnéziumkar bonát, laktáz, zselatin, töltőanyag: kalcium-karboxi-metil-cellulóz, csomósodás gátló: zsírsavak-magnéziumsóiAz eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától. A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!
Termék ID: | #2796721 |
Kiszerelés: | 100 db |