Vita Crystal - Fokhagyma Olíva 20 ml

     0 / 5


Értékesítők Leírás Paraméterek Értékelés

Ezt a terméket jelenleg egyetlen partnerünk sem értékesíti

Legyél Te az első, hirdesd termékeidet nálunk!

Vita Crystal Fokhagyma - Olívaolaj csepp, fokhagymaolaj és olívaolaj keveréke 1:40 arányban. A fokhagyma jótékony hatását több mint 200 féle biológiailag aktív vegyülete (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és enzimek) adja. Az Olíva jótékony hatását leginkább a kiemelten gazdag A- és E-vitamin tartalmának tulajdonítják. Főbb hatásterületek: - Érelmeszesedés - Érrendszer - Koleszterin - Magas vérnyomás - Szív és érrendszer - SzívinfarktusTovábbi részletek Fokhagymaolaj és Olívaolaj keveréke 1:40 arányban A fokhagymát világszerte termesztik és alkalmazzák. A népi gyógyászat régóta használják, főként magas vérnyomás, elhízás ellen, illetve fiatalító szerként. Az egyiptomi piramisok építésekor a dolgozó munkások között fokhagymát, hagymát és retket osztogattak a fertőző betegségek megelőzésére. A római légiók általános egészségmegőrzésében jelentős szerepet játszott. A fokhagyma tehát, örök háziszerként vírusölő, antibakteriális, immunrendszer erősítő gyógynövényként van számontartva. A fokhagyma jótékony hatását több mint 200 féle biológiailag aktív vegyülete (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és enzimek) adja, melyek közül a legaktívabbak, a kéntartalmú vegyületek, elsősorban az alliin. Fokhagyma: Alliinból a legerősebb hatóanyag az allicin! A fokhagyma természetes fogyasztása közben a benne lévő alliinból az alliináz-enzim aktiválódásának köszönhetően allicin képződik. A főzés során az alliin és az alliináz enzimek a hő hatására károsulnak, így ez a folyamat nem tud végbemenni. Olíva: Az olívaolaj egyszeresen telített olaj. Más olajokkal összevetve nem tűnik kiemelkedően előnyös összetételűnek, sőt, számos olajban (pl. : kukoricacsíra-olaj, szőlőmag-olaj, kendermagolaj) magasabb az egészségesnek tartott telítetlen zsírsavak aránya. Jótékony hatását leginkább a kiemelten gazdag A- és E-vitamin tartalmának tulajdonítják. Gyártástechnológiától függően több minőségben előállítható. A leghasznosabb az extra szűz jelzéssel ellátott olíva olaj. Az extra szűz kifejezés, az első sajtolásból (tisztán mechanikai úton) származó olajat jelenti, ez a legjobb minőségű, jobb az íze és a tápértéke is. Az szűz olívaolaj már a második vagy harmadik sajtolásból származik, még mindig mechanikai úton. A sima, nem szűz olíva már a negyedik sajtolásból származik és nem tisztán mechanikai úton nyerik, hanem plussz hőhatással és vegyi kezeléssel, ezért ez a leggyengébb minőségű.

Azonosítók
Termék ID: #2799220
Jellemzők
Űrtartalom: 20 ml
0
5
4
3
2
1
A termék értékeléséhez előbb


Kapcsolódó termékek

IRÁNYTŰ A VÁSÁRLÁSHOZ

Az áriránytűn több millió terméket listázunk és folyamatosan bővül a kereskedő partnereink száma.
Te is szeretnéd, ha termékeid megjelennének az áriránytű ajánlatai között?

Jelentkezz kereskedőnek