Gyógyfű - Csipkebogyó hús 100 g (BCSISZ)
0 / 5
0 / 5
Antioxidáns, emésztést elősegítő, húgyúti panaszoknál vizelethajtó. Meghűlés esetén C-vitamin, vitaminpótló. Összetevők: csipkebogyó hús Kiszerelés: tasak Tömeg: 100 gTermészetes módon csíraszegényített termék! Antioxidáns, enyhe hashajtó (gyümölcssavak), hasmenés ellenes (pektin, cserzőanyagok) hatású. Emésztést elősegítő, húgyúti panaszoknál vizelethajtó. Meghűlés esetén C-vitamin, vitaminpótló (áztatva). Lekvár, szörp, gyümölcsíz alapanyaga. Az összetevők hatásai Rácz Gábor, Rácz-Kotilla Erzsébet, Szabó László Gy. - Gyógynövények ismerete-A fitoterápia és az alternatív medicina alapjai"A csipkebogyó egyike a C-vitaminban leggazdagabb és leghozzáférhetőbb drogjainknak... a szervezet napi magnéziumszükségletének fedezésére is jól használható, a hiánypótlásra könnyen hozzáférhető forrást jelent. "Bernáth Jenő - Vadon termő és termesztett gyógynövények"A vadrózsa szárított áltermése, főleg a húsa gyógytea alapanyag. Jól tárolható C-vitamin- és P-vitamin (rutin) -forrás. Önállóan vagy vitaminpótló roboráló teákban fogyasztják. "Csupor Dezső, Szendrei Kámán - Gyógynövénytár-Útmutató a korszerű gyógynövény-alkalmazáshoz"A csipkerózsa áltermését (népies nevén a csipkebogyót) tradicionálisan megfázás, egyéb fertőzéses betegségek, gyomorsavhiány és ebből adódó emésztési panaszok, húgyúti panaszok kezelésére használják. "
Termék ID: | #2758175 |
SZÁRMAZÁSI HELY: | Magyarország |