Sage - BES003 The Temp Control
2 / 5
2 / 5
A Sage BES003 tejhabosító praktikus eszköz tej melegítéséhez és habosításához – így kedvenc kávéja elkészítéséhez. A stílusos kialakítás mellett rendkívül hasznos a speciális kiöntőcsőr, amely ideális "Latte art" - kávéművészethez. A beépített hőmérő segít az optimális 55-65 hőfokos tejhőmérséklet beállításában, melynek következtében édes és krémes tejhabot kapunk. Minőségi nemesacél 480 ml-es űrtartalommal. Főbb jellemzők:
Nemesacélból készült
Beépített hőmérővel
480 ml-es űrtartalom
"Latte art" - kávéművészethez ideális kiöntőnyílás
Hőfok tartomány: 55° - 75°C
Választható mértékegységek: °C vagy °F
Tippek krémes tejhab készítéséhez 1. töltsünk hideg tejet a tejhabosító kancsóba 2. A gőzkarból engedjük ki a vizet 3. Helyezzük a gőzkart a tejbe, merítsük 1,5-2 cm mélyre. A gőzkart támasszuk meg a kancsó csőrével, majd kancsó alját kissé a gőzkar felé döntsük. A tejbe mártott gőzkart a kancsó középpontjától kissé balrva vagy jobbra helyezkedjen el. Így tudunk örvényt kelteni és eldolgozni a buborékokat. 4. Kezdjük meg a gőzölést. Kezünkkel vagy termometer-el kontrolláljuk a tej hőmérsékletét és ügyeljünk rá, hogy a tej hőmérséklete 55-65 celsius fok között legyen. A tej ebben a tartományban lesz édes és megfelelő állagú. 5. Vegyük ki a gőzkart a tejből, majd körkörös fordulatokkal forgassuk át a tejhabunkat és kezdjük el az öntést.
Termék ID: | #5555965 |