Thai Dancer - Rizstészta szélesmetélt 400g, 5mm
0 / 5
0 / 5
A rizstészta tulajdonságai A rizstészta az ázsiai konyha nélkülözhetetlen alapanyaga. Felhasználási módja változatos, íze finom, és rendkívül egyszerű elkészíteni. Ez a tészta rizslisztből és vízből készül. Tojásérzékenyek is fogyaszthatják, mert tojást sem tartalmaz. Sokféle változata ismert: a vékonyabb a levesekhez, tavaszi tekercshez való, a vastagabb, spagettihez hasonló változata pedig köretnek, tésztás ételek készítéséhez kiváló. A rizstészta elkészítéseA rizstészta elkészítése gyors és egyszerű. A tésztát forrázzuk le forró vízzel, majd fedő alatt hagyjuk állni körülbelül 10-15 percig. Attól függően, hogy milyen fajta, vékonyabb, vagy vastagabb, további főzést igényelhet, ezért minden alkalommal olvassuk el a csomagoláson a főzési útmutatót! Azért, hogy a tészta ne legyen túl ragacsos, használhatunk szójaszószt. Ha főételként fogyasztjuk, piríthatunk hozzá wokban friss zöldségeket és percek alatt finom és laktató ételt kerülhet az asztalra. ZÖLDSÉGES TÉSZTASALÁTA RIZSTÉSZTÁVAL1. A rizs- vagy üvegtésztát öntsük le annyi sós forró vízzel, amennyi egy ujjnyira ellepi. Fedjük be, tegyük félre hadd dagadozzon, puhulgasson. Amíg ezt teszi, készítsük el a ragut. 2. A ragu elkészítése A hagymákat az olajon pirítsuk meg, adjuk hozzá a felcsíkozott kelt, a padlizsánt, a kaliforniai paprikát, süssük néhány percig. Adjuk hozzá a többi hozzávaló zöldséget és fűszert. Sütögessük, kevergessük, végül keverjünk bele élesztőport és egy doboz növényi tejszínt. Forraljuk fel. 3. Az időközben megpuhult tésztát keverjük el a raguval. Tegyük a sütőbe 20 percre, hogy az ízek összeérjenek, de nem okvetlen szükséges, az étel sütés nélkül is nagyon finom lesz. Előző nap is elkészíthetjük és sütőben összemelegíthetjük. A zöldséges tésztasaláta rizstésztával összetevői>> Vegán fűszeres rizstészta - recept videó Receptek rizstésztával Vegán lencsefasírt lecsós rizstésztával Tésztasaláta rizstésztából RAKD A KOSÁRBA MOST ÉS FOLYTASD A NÉZELŐDÉST
Termék ID: | #2846510 |