Farkaskonyha - Új-Zélandi zöldkagylópor 400 g
4 / 5
4 / 5
A fagyasztva szárított, zöldszájú kagylópor természetes, magas biohasznosulású glükozamin-glikánban (GAG), valamint fehérjékben és nyomelemekben, értékes zsírsavakban gazdag kiegészítő táplálék. Az általunk forgalmazott zöldkagylópor Új-Zéland déli részéről , Marlborough Sounds-ról származik. A f agyasztva szárított, zöldszájú kagylópor természetes, magas biohasznosulású glükozamin-glikánban (GAG) , valamint fehérjékben és nyomelemekben, értékes zsírsavakban gazdag kiegészítő táplálék. A kíméletes fagyasztva szárítás során a termék megőrzi minden értékes összetevőjét. Fejlődésben lévő kölyökkutyák és cicák ízületeinek védelmére , valamint idős, illetve ízületi problémákkal küzdő kutyák, macskák étrendjében nagyon fontos kiegészítő. Mivel taurinban természetes módon gazdag, cicáknak mindennapos kiegészítőként, ízületi problémáktól függetlenül is ajánlott. A glükozamin egy aminocukor, amely képes a porcokat táplálni. A porc hiánya, kopása fájdalommal jár, a glükozamin támogatja az izületi porcok megfelelő tápanyagellátását , valamint jótékony hatással van a gyulladásos folyamatokra, segíti a porcképződést és az izületekben lévő szinoviális folyadék képződését is. A Farkaskonyha által forgalmazott zöldkagylópor Új-Zélandról importált teljes (azaz nem zsírtalanított) zöldkagylóból készül . FONTOS: Ha összehasonlítod a zöldkagylóporunkat más konkurrens termékekkel , az árak mellett ellenőrizd a minőséget is. Zöldkagylóporból sokféle minőség létezik, a lipid gyártás egyik mellékterméke például a zsírtalanított zöldkagylópor, amely egy MELLÉKTERMÉK, jóval alacsonyabb GAG (glükozaminoglikán) tartalommal. Az állatok számára készült táplálékkiegészítőkhöz gyakran a zsírtalanított zöldkagylóport használják, mert lényegesen olcsóbb. Tipp a Farkaskonyhából: Honnan tudhatod, hogy egy zöldkagylópor zsírtalanított -e? Ellenőrizd a zöldkagylópor származását, és nézd meg a termék GAG (glükozaminoglikán) tartalmát. A nem zsírtalanított zöldkagylópor GAG tartalma mindig 2-3 % között van. Ha a gyártó ezt az adatot nem adja meg, akkor nagy valószínüséggel a jóval olcsóbb, zsírtalanított zöldkagylóporról van szó, amely egy melléktermék. A Farkaskonyha Új-Zélandi zöldkagylópor GAG tartalma sarzsonként változó, de mindig 2-3% között van. (jelenlegi charge: 2,6%) Napi ajánlott mennyiség: 0,5 - 1 gramm / 10 ttkg (1 mérőkanál≈5 g), az alkalmazás céljától függően (pl megelőzésként elég a 0,5 g/10 ttkg) ott mennyiség: 0,5 - 1 gramm / 10 ttkg (1 mérőkanál≈5 g), az alkalmazás céljától függően (pl megelőzésként elég a 0,5 g/10 ttkg)
Termék ID: | #3344486 |