Kanekou - Okinawa Blended Whisky [0, 7L|43%] - diszkontital
0 / 5
0 / 5
Wajo Ryoshu, vagyis a harmónia, az egyensúly szellemében főzött jó bor. Ez volt a hitvallása a régi időkben a Kanekou Distillerynek, és manapság is a régi elvet valósítja meg a brand. A Kenoku Okinawa legrégibb családi kézben tartott lepárlójában készül. A Shinzato Distillery a 21. században is szüntelenül arra törekszik, hogy isteni egyensúlyt csempésszen az üzemben készített párlatokba. Napjainkban immár a hetedik nemzedéket képviselő tulajdonos desztillál párlatokat a vállalatnál. Naoya Shinzato master blender a Kanekou Whiskyt maláta, búza és rizs whisky blendelésével hozta létre. Így született egy kivételesen finom, lekerekített ízekben tobzódó ital, amely fenséges ízt kölcsönöz a szubtrópusi szigeten létrejövő párlat aromakarakterének. A Kanekou elnevezés a Shinzato lepárló történelmi jelentőségére és évszázados tradíciójára utal. A Kanekou blend csak és kizárólag 3 éves vagy annál idősebb búzawhiskyből állhat, és olyan rizswhiskyből, amelyet legalább 8 évig érleltek sherry hordóban. A harmadik komponenst, a Ryuku, azaz rizswhiskyt pedig tölgyfahordóban érlelik Okinawa szubtrópusi éghajlatán, ennek a Csendes-óceánról érkező gyengéd szellő ad szubtrópusi aromakaraktert.
Termék ID: | #2733544 |